~ Onze diensten ~

Credit Auto

De autolening Prestig Union is ontworpen om u te helpen bij het financieren van de aankoop van uw auto, of deze nu nieuw of gebruikt is. Met aantrekkelijke rentetarieven en flexibele aflossingsmogelijkheden vindt u de financieringsoplossing die past bij uw behoeften en budget. Ontdek onze aanbiedingen en onze voordelen om uw autoproject met gemak uit te voeren.

~ Onze diensten ~

Het krediet consumptie

Heeft u financiering nodig voor uw persoonlijke projecten? Prestig Union consumentenkrediet kan helpen. Wij bieden leningen met een lage rente zodat u uw projecten kunt realiseren, zoals het kopen van een huishoudapparaat, een motor of het financieren van een reis.

criteria Toestemming

Om in aanmerking te komen voor een consumentenkrediet van Prestig Union moet u aan de volgende criteria voldoen:

1
Ouder zijn dan 18
2
Woonplaats in Europa.
3
Een minimuminkomen hebben van 1.000 euro per maand

Voordelen

Bij Prestig Vereniging bieden wij gunstige rentetarieven voor consumentenkredieten en flexibele terugbetalingsopties. U kunt de hoogte van de maandelijkse betalingen en de looptijd van uw lening kiezen op basis van uw behoeften.

Proces gevraagd door

Het aanvraagproces voor consumptief krediet bij Vereniging Prestig gaat snel en eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een online aanvraagformulier in te vullen door informatie te verstrekken zoals uw identiteit, inkomen en maandelijkse kosten. We beoordelen uw verzoek en nemen binnen enkele minuten contact met u op.

online aanmelden
Vul gewoon ons online aanvraagformulier in en geef informatie zoals uw identiteit, inkomen en maandelijkse kosten.
01
bevestiging van uw gegevens
Zodra u uw aanvraag voor een consumentenkrediet online indient, zullen we uw informatie beoordelen om te bevestigen dat u in aanmerking komt en u binnen enkele minuten een antwoord geven.
02
Ondertekening van de leningsovereenkomst
Als uw aanvraag wordt geaccepteerd, ontvangt u een kredietovereenkomst met de voorwaarden van uw consumentenkrediet. U kunt het elektronisch ondertekenen om door te gaan.
03
geld overmaken naar uw rekening
Zodra wij uw ondertekende leningsovereenkomst hebben ontvangen, maken wij het geld binnen enkele dagen over op uw bankrekening. U kunt het geld vervolgens gebruiken om uw project te financieren.
02